Top 7 herenschoenen voor mannen

T-shirts mode en styling tips

1. Laat je T-shirt er vintage uitzien

De manier waarop we het graag in de jaren 80 en 90 met veel zuur gewassen en bespoten op afbeeldingen met afbeeldingen van groovy kunstenaars zoals Tarantino en krijgt zijn populariteit onder tieners en jonge volwassenen nu, maar als je wilt dat de zeer originele dan kras maak je T-shirts met vintage retro type afbeeldingen zoals te zien op oude retro shirts. Gebruik de oude T-shirts die je hebt als je die hebt of koop ze nieuw. Koop dan zelf een paar nieuwe en vintage ontworpen T-shirts.

2. Straatkleding om te bestuderen

Streetwear is eigenlijk een verzamelnaam voor mode en gedrag in garage-, straat- en graffitistijl. Een typische streetwear- of straatstijlmode is flexibel en bereid om te evolueren en met de tijd mee te gaan. Het is ook zeer individualistisch. Het beste aan streetwear en street fashion is dat ze bereid zijn iedereen halverwege tegemoet te komen en je een totaal unieke stijl te geven.

3. vintage binnenkant

Vintage en retro is eigenlijk een overkoepelende term die wordt gebruikt om te verwijzen naar alles wat vintage is. Alles wat oud en oud is wordt vintage genoemd. Net als bij streetwear, kun je kiezen van wie je bent. Als je echt uniek wilt zijn, is het maken van je eigen vintage T-shirts een goede manier om jezelf bekend en interessant te maken.

4. Gekleurde Bril

Tegenwoordig is de populairste manier voor mannen om hun stijl en houding uit te drukken, hun brillen. Een gekleurde bril is een moderne manier om dit te doen. Een voordeel van het dragen van een bril is dat je nu zo brutaal kunt zijn als je wilt en zo opzichtig als je wilt.

5. Hij is alleen voor mannen

Heresry mannen, ik weet dat het je wat tijd kan kosten om het juiste paar herenschoenen te vinden, maar het is de moeite waard. Ik heb jullie kunnen helpen en wegwijs gemaakt in enkele van de nieuwste modetrends voor mannen. Een trend die op dit moment voor mannen in opkomst is, zijn grafische tees (ook bekend als grafische eye-tees). Ze zijn in feite de beste manier om je garderobe op een budgettaire manier op te fleuren op dit moment! Probeer je niet te beperken tot gewone bloemen, maar probeer de nieuwe en innovatieve kleuren zoals limoen, aqua en geel. Kijk ook uit naar de nieuwste modellen en versies van herenschoenen.

6. Rock N Roll Smokies

Nu kunt u wegkomen met het zijn een rockster, waarom bedekken met uw oude saaie, verstandige pak als je kunt kijken als een rockster. Je ziet deze nieuwe rockster-uitziende herenschoenen met iets als, astage jurk voor een bruiloft, skinny jeans voor een hip-hop optreden, of misschien een paar korte, cropped broek voor een bezoek aan de supermarkt. Vergeet ook niet om accessoires te dragen, je wilt niet overkomen alsof je te hard je best doet.

7. Business Casual

Nu moet je gewoon naar je werk kunnen gaan in wat je garderobe van gisteren lijkt, maar er wel stijlvol en netjes uitzien alsof je klaar bent voor je kantoor. Als je bijvoorbeeld een pak in grijs of zwart hebt, combineer dat dan met een witte, grijze of zwarte fed-kini. Er zijn nu veel online sites die blazers voor mannen verkopen die net genoeg veranderd zijn om gemakkelijk bij het grijze volk van vandaag te passen. Dit soort herenschoenen geeft zelfs de meest conservatieve man een goede uitstraling. Zelfs de top uitvoerende types meestal graag mode een beetje uit poespas te maken.