How to Make the Horse Go

close-up of cow drinking water from blue container outdoors - paarden stockfoto's en -beelden

Kwaliteit van het leven

Het zijn geweldige dieren, maar om te genieten van dat kwaliteitsleven dat zo mogelijk lijkt, komt alleen door balans. Het is bekend dat paarden in de richting van de pijn lopen. Ze beginnen in de ene richting en eindigen in de tegenovergestelde richting. Je lichaamshoudingen moeten worden gemarkeerd zodat het paard weet welke weg het moet volgen. Je leert je aan te passen aan deze natuurlijke reclame van energie. Het betekent dat er minder energie nodig is om het paard te laten gaan waar de pijn bedoeld is. Het paard hoeft niet elke dag rond te rennen om zich bewust te zijn van de tekenen en te begrijpen dat dit zijn doel is.

Deze aanpassing van het paard wordt bereikt door middel van lichaamsgeheugen. Bij elke beweging hoort een herinnering aan de ervaring. Het paard vordert van zijn negatieve naar positieve posities. Het slaat deze geheugensporen op bij elke spier. Deze sporen zijn te herkennen aan de volgende stap in de reeks. Met andere woorden, het neemt de betekenis op die hoort bij de positie van zijn schouderblad, de locatie van zijn hoofd of de oordopjes van zijn rechter voorbeen.

Wanneer het paard een beweging maakt, brengt het de energie in zijn lichaam over op de aarde. Deze energie wordt weergegeven door het krabben van de tong van het paard. Het betekent ook dat het in contact komt met de grond. Het voetcontact, samen met de teen en hiel, naar beneden naar de grond, is waar het paard op reageert. Wanneer het een voorwaartse beweging detecteert, verzacht het de kras en stuurt het een nieuw bericht naar de hersenen. Het betekent dat er actie in het lichaam komt.

Het gevoel van aanraking en druk moet consistent worden geregistreerd om het dier te laten reageren. Als er af en toe uitglijdt naar de zijkant of naar buiten, zal het dier niet deelnemen aan de routine. Als er te veel wrijving of slip is voor comfort, zal het paard daar gewoon staan. In deze houding staat het de geest niet toe om na te denken over iets dat hij niet nodig heeft. Het staat op de plaats van zijn Bewustzijn en dit voorkomt dat het in het Uncanny-gebied glijdt. De subluxatie van het paard zit letterlijk 'gevangen' in het neurale netwerk; het zit gevangen in het bewustzijn.racquetball-team genaamd brale parese.

Er zijn twee soorten subluxatie. Er is de kortdurende subluxatie (gepland al in het leven van mijn eerste kind) wanneer het uitrekken van een ligament resulteert in aawsk, verlies van lengte, en deze zijn allemaal pre-zenuwstam, of pre-zenuw synergetisch, het langst. tussen alle systemen van het lichaam. Er is ook de langdurige subluxatie, wat resulteert in al deze en zo – hersenverlamming, een functionele stopkloof, te laat voor het chiropractische team om mijn kind te helpen.

Kinderen met spinale subluxatie verwonden zichzelf vaak zelf en/of verwonden hun team. Opgroeiende kinderen kunnen zichzelf, in tegenstelling tot volwassenen, op magische wijze lastig vallen, dus in deze gevallen kan een chiropractische behandeling nodig zijn, hoewel het alleen helpt om de gezondheid van een bepaald deel van het lichaam te behouden.

Zorg voor uw menselijk ruggengraat Spinal kapitaal en u zult zorgen voor uw fysieke letaltische gezondheid!