Hoe word je een fotograaf?

Een fotograaf wordt beschouwd als iemand die foto's (of weergaven) van objecten maakt voor uiteenlopende doeleinden, zoals tijdschriften, commerciële bladen, reclamebedrijven en websurfers. Sommige fotografen dragen hun foto's bij aan boekomslagen, anderen maken zelf boekomslagen.

Eenvoudig gezegd: een fotograaf maakt foto's en stelt de visuele inhoud van een document of advertentie vast (en wordt soms webfotograaf of webprogrammeur genoemd). De visuele inhoud is meestal een stenografische tekst. Een grafiek stelt de tekst voor die in de foto zelf is vervat.

Wat is er nodig om fotograaf te worden? Het vermogen om te bepalen wat nodig is om de gewenste inhoud aan een foto te geven, is een technische vaardigheid. In een schoolomgeving is de vereiste doorgaans dat men de lagere school heeft afgemaakt. Een fotografiestudent zal dus over een uitstekende Engelse taalvaardigheid moeten beschikken, aangezien veel fotografen een gevorderde Engelse taalvaardigheid vereisen. Een fotografiestudent zal ook fotografie-theorie moeten hebben gevolgd, waarbij het gaat om het gebruik van fotografietechnieken en compositie.

Het vermogen om de camera en de diverse apparatuur in een fotolokaal te gebruiken is ook belangrijk. Een fotovakschool zal je niet alleen leren hoe je de camera moet gebruiken. Je zult ook moeten leren hoe je de eigenlijke foto's maakt, en welke aanpassingen nodig zijn bij het verwerken van de foto's.

Basiskennis van computers is ook vereist, en je leert hoe je de meest gebruikte digitale camera's moet bedienen. Als je leert hoe je een digitale camera moet bedienen, leg je ook de basis voor een carrière in de fotografie.

Extra vaardigheden voor een zelfportret artiest

Portretschilderen is van nature een vaardigheid, die kunstzinnigheid vereist en het vermogen om vormen, lijnen en beelden weer te geven op een manier die past bij de aard van het onderwerp. Hier speelt het "multimediakunstenaarschap" een rol. Het gebruik van de uitsnij tool, het focus scherm en verschillende geleende software zal gebruikt worden binnen de klas setting. Het werken met Adobe Photoshop, Lightroom en pixley zijn essentieel, evenals het werken met een schrijfprogramma, zoals MS Word of Wowza. Beoordeling van verschillende portfolio's is ook erg belangrijk voor de interpretatie van een student.

Het is essentieel om te kunnen aarzelen voordat je een definitief "ja" of "nee" zegt over een beeld. Animatie vereist een niveau van creativiteit dat een louter creatieve onderneming niet heeft. Dit wordt aangetoond door complexe technieken, waarbij vele beelden uit één enkel beeld worden gemaakt. Wees bereid om verschillende beelden te analyseren. Wees geduldig. Probeer niet dogmatisch te zijn. Laat uw "buikgevoel" met rust. Als het beeld niet beweegt, loop dan door.

Het zelfportret is een zeer persoonlijk schilderij. Het vereist het vermogen om privé-momenten in zich op te nemen; om het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken te bekijken; om zich emotioneel te verhouden tot de visie van de schilder; om zich uit te drukken door middel van lichaamstaal; en om te weten hoe men zich verhoudt tot de stijl van de schilder. Communicatie is een sleutelelement in dit soort kunst. Voordat het zelfportret voltooid is, moet een leerling in staat zijn zijn gevoelens uit te drukken door middel van zijn lichaamstaal. Zelfs tekeningen kunnen moeilijk zijn, als de leerling niet gewend is haar gedachten uit te drukken.

Het vermogen om kwantitatieve en abstracte vormen te maken kan ook nodig zijn voor dit soort kunst. U kunt vertrouwd raken met softwareprogramma's, die u zullen helpen bij het maken van afbeeldingen. Tekeningen kunnen dan met de computer worden voltooid.

Begrijp dat de meeste kunstenaars autodidact zijn. Je moet in staat zijn kunst te maken die je mooi vindt. Veel goede kunstenaars werkten vanuit huis, en onderwezen zichzelf. Hun vroege werken werden gemaakt met alleen een potlood, daarna is het om een bekwaam kunstenaar te worden geleerd van schoolprogramma's en van galerijen, waar ze werden verkocht. Zij die zich vestigden via het kappen van zaadjes, het "planten", zullen u vertellen dat het een bewuste keuze was om een carrière op te bouwen bij een particulier bedrijf, omdat het kopen van de benodigdheden en voorraden van de ingrediënten van het leven erg duur kan zijn. Onafhankelijke kunstenaars hoeven zich geen zorgen te maken over waar zij de materialen vandaan zullen halen. Zoals de "plant" verzorging nodig heeft, zo heeft u dat ook nodig.

Misschien wilt u een "expert" worden. Er wordt gezegd dat een expert iemand is die iets verkoopt wat hij/zij produceert. Je kunt een expert worden in deze of gene kunststroming. De meeste bedrijven en ondernemingen bieden financiële steun, zodat je een expert kunt worden in deze of gene kunststroming.