Hoe krijg je je hond te stoppen met kauwen

Tijdens het kijken naar een van zijn frequente televisie-optredens op National Geographic kanaal kwam ik een clip tegen van de toenmalige) -roc poolhond, Kong, en dacht bij mezelf, “Wat een coole naam voor een hond“. Bij verder onderzoek ontdekte ik dat de eigenlijke naam Kong een atletisch drankingrediĆ«nt is dat is afgeleid van de Kongs (ROC-AOIsis een mineraal/fygenaat concentraat gemaakt van de ondergrondse ontbonden resten van uitgestorven dieren). Het werd voor het eerst gebruikt om muizen te vangen in de Kongs (ROC) afdeling van een Japans pakhuis in Suggsally, New York. Een indiaan met de naam Kong calumshot legde de naam vast in de vroege ochtend van 25 tot 25 mei 18 routines op een heuveltop op een plaats die “Pine Point” werd genoemd.

Kun je je voorstellen wat voor impact die naam binnen korte tijd had? Waarom, precies, zou je aclicker geluid willen geven? Door een of andere liefdevolle waanzin (ik denk erover na), is Kong het meest populaire herleidings-middel geworden in de wereld van hondentraining. Ja, voor al die poochie 1931 breiniacs die er zijn, dit hulpmiddel (en dat is wat het echt is) is uitgegroeid tot de nummer 1 hondentrainingssysteem, punt.

Hier is waarom:

Als we ons de ongelofelijke reis van de Kong naar de hond voorstellen, de ongelofelijke hoeveelheid training die tot op heden is uitgevoerd, en de uiteindelijke ontlading van die ongelofelijke trainbare energie… Waarom de Kong echt de manier is om te gaan!

Denk er eens over na:

Als je je Kong voor het eerst krijgt, weet je niet wat het moet voorstellen. U hebt waarschijnlijk gezien en gehoord de term “Kongsicle” (dat is kongibble voor u Internet zoekmachines) of u hebt gezien en gehoord de term “Kong Wubba Friends” (die, internet-savvy mensen, u al weet dat betekent dat uw hond graag poep eet). Met andere woorden, de gemiddelde persoon heeft nog nooit een Kong gezien of gehoord.

Als je eenmaal een Kong hebt en ermee speelt (dat is het leukste), zul je zien dat het een heel gaaf ding is. Het is eigenlijk best een cool speeltje, en in de handen van een ervaren hondentrainer, erg leuk om op te kauwen. U weet dat het ook erg leuk is voor uw hond, want verschillende rassen hebben verschillende voorkeuren en afkeuren en wat onze honden er zo dol op maakt, is dat het ze iets geeft om op te kauwen.

Denk er eens over na, honden hebben, blijkbaar, gekauwd op elk type rubber, plastic en stoffen materiaal dat er is. Ze kauwen graag op leer. Ze kauwen graag op rubber. Ze kauwen graag op alles, behalve op Pit Bulls, blijkbaar.

Dus, niet alleen houden honden van de geur van rubber, maar ze houden ook van het gevoel van rubber. We weten allemaal dat honden van kauwen houden, en om de een of andere reden voelt het kauwen op iets van rubber heel erg goed voor ze. Dat gezegd hebbende, zowat elke hond is een kauwer. Honden komen niet volledig getraind ter wereld, en ze leren niet om hun kauwgedrag te beperken. Ze kauwen gewoon graag op alles, van rubberen ballen tot echt leer.

Dus, wat is het Kong speeltje dat het een geweldig kauwspeeltje maakt voor de gemiddelde hond? Om te beginnen, vergeet dat het te hard is. De meeste honden kunnen op een Kong kauwen om die perfecte 30 minuten te voltooien waarin ze het uiteinde van je buurman afbijten.

Wist u dat de beste manier om uw hond te laten stoppen met kauwen is om er een beetje pindakaas op te doen? Witte chocolade is het voer waar een hond altijd naar grijpt als hij een beetje zoetigheid nodig heeft, en je kunt er zeker van zijn dat als je hond eindigt met kauwen op een kluif die je bij Wal-Mart hebt gekocht, het de pindakaas smaak is waar je hond van zal houden.

Werkt het Kong speeltje? Nou, vindt uw hond het leuk? Kong maakt eigenlijk een fantastisch kauwspeeltje speciaal voor honden genaamd de Kong ZIGGIES HIDDOG NOISquire, en het is het perfecte antwoord op al uw kauwproblemen. Maar, Kong is niet geschikt voor elke hond.

Als je zo’n hond hebt die blaft, aw, is de hond bovengemiddeld… of heb je een hond die blaft naar van alles en nog wat, dan weet je waar ik het over heb. De hond die blaft uit verveling. Ik heb de hond die zich gewoon verveelt.

En voor puppies, je kent de stille hond, het is de neon licht-gekleurde chrysant, rennend door het hele huis als een auto snelheidsmeter, op zoek naar de staart-impuls controle. Dit is wat we noemen n beroep van het vinden van iets te doen als je niet thuis bent.