Hoe de hondenschaar te gebruiken

Volwassen Shih Tzu Die Zich Op Groen Gras Bevindt

Wij gebruiken plukken voor die gebieden die erg dik zijn, zoals de wenkbrauwen. Dit is omdat die wenkbrauwen kort gehouden moeten worden, omdat ze er zonder het beste uitzien. We gebruiken een uitdunschaar om het haar uit te dunnen. Uitdunscharen scheren, zoals de naam al zegt, dik of dun haar uit de vacht.

Dezelfde scharen die we gebruiken als we ons eigen haar knippen, gebruiken we ook als we het haar van onze huisdieren knippen. Deze scharen worden grooming scharen genoemd. Wanneer we ons eigen haar knippen, gebruiken we een zeer dunne schaar. Deze scharen zijn vergelijkbaar met uitdunscharen, maar ze worden gebruikt om het haar dunner te maken en het gemakkelijker te bewerken.

Uitdunscharen worden ook gebruikt om haar dat te lang is op bepaalde plaatsen, zoals tussen de ogen, uit te dunnen. Zoals bij een hond met dikke wenkbrauwen. Soms, als het te lang is, moeten we het kort knippen, in bepaalde omstandigheden. Er zijn scharen waarmee we het te lange honden haar kunnen trimmen, de zogenaamde trimmer met bladen, die meer algemeen bekend staan als verzorgingsscharen.

Een van de gemeenschappelijke kenmerken van al deze verzorgingsinstrumenten is dat ze scherp zijn. De woorden oneerlijk en kwetsend zijn niet op hen van toepassing. Wanneer u uw honden ermee trimt, hebben ze niet het gevoel dat het oneerlijk is of pijn doet. Ze genieten zo van het moment dat ze de moeilijkheden die hen in de weg staan vergeten en gewoon met u van het moment genieten.

Wanneer we het haar van onze hond trimmen, weten we dat we goed werk hebben geleverd. We hebben het haar niet te kort geknipt tot het punt dat het rauw is of met te weinig haar om verstikking te voorkomen. Het idee is om het haar net kort genoeg te houden zodat het niet te vervelend wordt, en toch willen we nog steeds dat het er goed uitziet.

Voordat u het haar van uw hond daadwerkelijk met de hondenschaar gaat trimmen, kunt u het beste eerst even meten. Het is beter om de lengte van het haar van de hond op te meten om een idee te krijgen van hoeveel tijd we met de schaar bezig moeten zijn, en deze hoeveelheid tijd dan als richtlijn te gebruiken. Hoeveel langer zal het haar groeien? Hoe lang duurt het voordat het haar klaar is met groeien? We zullen deze drie getallen gebruiken om ons op koers te houden.

1. HalsbandElboog aangenaam lang, reikend tot aan het spronggewricht.2. Lengte van de achter Elleboog, zo lang en recht als het voor u comfortabel is, en even lang als het voor uw hond comfortabel is om in te lopen, en één tot twee vingers onder de elleboog.3. Lengte van de voorpoten, zo lang en recht als het voor u comfortabel is, en even lang als het voor uw hond comfortabel is om in te lopen.

Zorg ervoor dat de lengte van de hondenschaar idealiter gelijk is aan de gemeten lengte. Als de lengte één tot twee vingers langer is dan de werkelijke lengte van het lichaam van uw hond, blijf de schaar dan gebruiken tot u een lengte bereikt die één tot twee vingers korter is dan de werkelijke lengte van uw hond. Als de lengte één tot twee vingers korter is dan de werkelijke lengte van het lichaam van uw hond, blijf de schaar dan gebruiken tot u een lengte hebt bereikt die één tot twee vingers korter is dan de werkelijke lengte van uw hond. U moet een hondenschaar niet gebruiken om uitstekende haren af te knippen of om het haar van de hond uit te plukken.

De truc bij het gebruik van een hondenschaar is om er een te vinden die geschikt is voor de lengte van het haar van uw hond en voor zijn haartype. En in het algemeen, gebruik een die scherp genoeg is om uw hond niet te kwetsen. Maar gebruik de schaar verstandig. Dus gebruik de schaar op een voorzichtige manier, niet ruw, zodat u uw hond per ongeluk zou kunnen knippen. Met dat gezegd hebbende, volgen hier enkele snelle tips over hoe u de hondenschaar goed kunt gebruiken:

– Gebruik de hondenschaar niet om het haar van uw hond kort te knippen. Als u zich niet op uw gemak voelt met het uiterlijk van goed gekapte messen en kort haar, ga dan voor lang, sluik haar. Uw huisdier is schattiger met een slanke stijl die op aika lijkt.

– Gebruik de hondenschaar niet op het gezicht van uw huisdier. Neem oorbellen en nek- en hoofdharen mee bij het knippen. U kunt uw huisdier met de schaar tegelijkertijd stylen. Probeer te scheren. U kunt ook met een korte schaar rond de hals stylen om het oog, de wangen en de halslijn netter te maken.

De manier om te stylen met lange secties is oohound. U kunt een hoofdonderdeel van salons, stap voor huisdier Online zoeken, eigenaren van gezelschapsdieren. Haren zijn goed als het gaat om stijl als je de schaar gebruikt.