Het geheim om mieren te hebben

Het begint met wat eenvoudige benodigdheden, aas voor de mieren en afdekking voor het frame. Het belangrijkste onderdeel van de mierenboerderij is het glazen mierenverblijf. Het moet helder en beschikbaar zijn met luchtgaten ertussen voor de mieren om te ademen. Mierenboerderijen met een glazen mierenverblijf zijn moeilijker schoon te maken, maar bieden meer vermaak voor u en uw gasten.

Voor een beter mierenverblijf moet je de centrale ruimte vullen met zand en wat lood langs de wanden aanbrengen. Het zand zal niet veel uithalen als u uw mierenverblijf niet op een frame plaatst of als u het gewicht van het zand en de loden wanden moet dragen. Door het glazen mierenverblijf vast te lijmen aan je patio wordt het makkelijker schoon te maken. U kunt een paar stokken gebruiken om uw mierenboerderij op te stutten, maar dan moet u wel iets hebben om ze aan elkaar te nieten. Als je je mierenboerderij bij de basis vastplakt, zal het zand, lood en triplex makkelijker opbouwen.

Voor een betere mieren schuilplaats, zul je een opslag bed moeten kopen. Ze zijn verkrijgbaar bij de meeste hardware winkels en bij huis verbetering winkels. Ze maken opslag containers van herbruikbare containers die duurzaam zijn.

Als je een mieren schuilplaats koopt, koop er dan een die groot genoeg is om hem te kunnen verplaatsen. Je zult ook willen dat de prijs per vierkante voet lager is dan de concurrentie. hideport.com.brands, krijg je er een bij ant farm equipment sup zo laag als $400, de top van het bereik op $900 tot 10.000.

U zult ook moeten kopen genoeg gaas ankers om een veilige pasvorm voor uw roosters te maken. Als u gaasankers bij een hardwareopslag koopt zijn zij beschikbaar in rollen, 12 duim of 14 Nochtans, zijn de 14 duimen duur en breken gemakkelijk. 12 inch gaasankers zijn verkrijgbaar voor ongeveer $ 400.

U zult ook genoeg grote stukken van polyethyleenballenvulling moeten kopen om een groot genoeg gevangenis te maken. De hele eenheid moet worden ingesloten met gaas sleeplijnen. Het kopen van genoeg zal u ook de optie geven om meer in de toekomst te maken.

U moet ook het gaas van de gaasgevangenis controleren, is het geperforeerd of ongeperforeerd? Geperforeerd gaas is een betere keuze omdat het de mieren buiten houdt, maar niet vuil en puin binnen. Het is ook gemakkelijker om de perforaties los te scheuren als dat nodig is. De niet-geperforeerde vormen zijn duurzamer en houden de mieren buiten, maar laten wel vuil en puin door. U zult moeten beslissen welk type perforatie u verkiest.

Je moet er ook voor zorgen dat de mat duurzaam genoeg is om het gewicht van de mieren en de perforaties te dragen. Ikea gebruikt een waterpas die lijkt op een mosselschelp, met gaten rondom de rand. Als op het plaatje ‘niveau 7’ staat, weet je dat het hoog genoeg is.

Voor een meer uitgebreide make-over kun je overwegen om de buitenkant van de gevangenis met verf te versieren. Werk wel snel, alleen als er een plan is en er later een paar laarzen aan moeten. Als je het niet zelf doet, zal iemand je inhuren om het voor hen te doen. Je zult met een goedkoop ontwerp komen, maar het zal veel moeite kosten.

En daar heb je het, het geheim van een stijlvolle make over. Als u wacht tot de perfecte gevangenis verschijnt, zal dat niet van de ene dag op de andere gebeuren. Werk slim – en wacht op de perfecte meubelfabrikant om nieuwe producten te produceren die aan uw behoeften voldoen.